GÖK KUŞAĞI RENKLERİNDE CACCANLI PAKET | GÖK KUŞAĞI RENKLERİNDE CACCANLI PAKET

GÖK KUŞAĞI RENKLERİNDE CACCANLI PAKET

GÖK KUŞAĞI RENKLERİNDE CACCANLI PAKET

Bir yazımda da ifade etmiştim. Dedi adam. İnsan merkezli. Hümanist tavırlar. Güya hürriyet sevgi pıtırcıkları.

İnancı insanı merkeze alıyormuş. Zavallılığı isyanı.

İbnelikte tercih, sevicilikte tercih.

Bunlar da insan.

İnsanı merkeze alırsan.

İbnelerin sevicilerin masasında da oturur. Onlarla paydaş, yoldaş olursun. Yaratanı merkez alırsan. Onlarla aynı dünyada sınırları belli bir diyalog içinde olursun. Bu sınırları koruma becerisi ayrı bir konu. Yani

İnsanı merkeze alırsın. LGBTye Yoldaş paydaş olursun.

Zehiri altın tepsinin görkemi ile gizledikleri gibi. Cancanlı gök kuşağı renklerini kullanarak. Paket ederek te sunarlar.

Özgürlük,

Şiddete hayır,

Cinsel tercih,

Eşitlik, vs kılıflı bu gök kuşağı renkli paketle.

Özgürlükle. Allahın. Kulu ve resulü nebisinin. Yürüyen ahlak abidesinin ahlak ilkelerine isyanı özgürlük diye yuttururlar.

Bunlar şiddete hayır derken. Ahlak dışı kuralları ve yaşamı dayatırlar. Kadını erkeğe, erkeği kadına düşman ederler.

Kadı erkeğe erkek kadına emanet. Emanete merhamet adalet güven ilkelerimize karşı çıkarak. Psikolojik ve fiziksel şiddetin zeminini cahaletleriyle ve sapkınlıklarıyla hazırlarlar.

Hakikatle çatıştığı noktada bak şiddet var, dayatma var çığırtkanlığı yaparlar. İbneliğe karşı çıkmaya. Hürriyeti engellemek derler. İmandan kaynaklanan, maddi ve manevi hayatımızı, dengede ve huzur içinde yaşamamızı sağlayan. İman, ahlak, edep ilkelerimizi dayatma sayarlar.

Cinsel tercih hakkı. Falan safsatası. Güya bazı istisnaları toplumun tamamına teşmil ederek. Aslanı kediye, hakikati safsataya boğdurma sihirbazlığını. Gök kuşağı renklerini ve Allahın bize bahşettiği. Cinsel hazları da kullanarak. Utanma duygumuzu ve edebimizi de bildiklerinden. Özgürlükle soslayarak kurtarıcı cinsel hazların savunucusu. Bilgiç kahraman pozlarına bürünürler. Aslında yaptıkları isyan fesat ve sapkınlığı gizlemektir. Burada,

Geleneksel kültürümüzde,

Neslin devamı onuru imanı doğrultusunda ahlaklı hayat icrası önemli.

Erkek olmak, kadın olmak. Bunların onur ve zevklerini yaşayarak. Sosyal hayatta değer vakar içinde yaşamak önemli ve değerli. Cinsel hayatlarını zevk doruklarıyla yaşamak önemli. Bunu konumuz açısından sadeleştirerek üç selim anlayışımızla özetleyelim.

Kalbi selim anlayışımız.

İnan merkezi. En ulvi duyguları harekete geçiren merkez. Kelime-i şahadetin nurunun beden ve çevremize yansıttığımızın çıkış noktası. Nesil ve onur kutsallığının kaynağı. Dayanağı.

Kabeye sığmam kulumun kalbine sığarım dediği lütfunun merkezi. Derin konu.

Aklıselim anlayışımız. İlim, bilgi, bilim, teknik, teknoloji, ümran, irfan, medeniyet, hikmet, marifet ehli olma gayreti. Gönül insanımız. Yaratılış gereği kadın ve erkek olarak yerini bilir. Aklıselim anlayışında ne eksik ne fazla tam yerinde davranır, bulunur. Uzatmayalım.

Zevki selim. Duygularımızla hayallerimizle. Yaratılışımızı nimet bilip ona uygun yaşamayı. Sanatsal anlayışların zirvesinde imanımız ilkelerinde zevlerimizi coşa coşa yaşamak. Bizler bunu hedeflerken. Bunlar,

 Ya huu

Bir öküz besili kınalı ineği görmüş. Bir bakış bir titreme bir silkiniş. Kasları kıpır kıpır atıyor sanki patlatacak. Yüreği davul sesi. Nefesi burnundan buhar olmuş fışkırıyor. Kınalı ineği görmüş. Besli canlı. Çekici cazip öküze şöyle bakıyor. Arzulu bekleyiş. Öküzü tutabilene aşk olsun. Bir arzu patlamasi heyecan fırlaması. Olan oluyar zevkin doruklarından. Kavak yelleri yeşil çimler gelincikler laleler. Sarı çiçekler, lavanta sukuneti. Birbirlerine yamışıyorlar yeşil yaylaklarda. Rabbimizin neslin devamı için verdiği hazzın zirvesinin yaşandığı otlaklar. Ve sonuç. Nur topu gibi cifte doğmuş buzağı. Biri erkek biri dişi. Rabbin verdiği zevk nimetini yaşamanın bereketi.

Ya huu diye başladık ya örneğe. Diyelim edep ya huu

Bu zevkin ötesinde zevki selim yaşanıyor elbet mümin ve müminelerde. Yaratanına kulluk bilincince  hamdla şükürle. Üçer, beşer, onar çocukta elhamdülillah. Allahın nesli onurla imanla devamı emrince. İnananlar neslinin devamını zevki selim nimetiyle doruklarda yaşarken.

Gök kuşağı renklerin güzelliğinin arkasına gizlenen cancanlı gizlenmiş pakette ne var acaba bir bakalım.

Cinsel tefcih, özgürlük vs. yazılı bu pakette.. Travestlik. Geylik. Sevicilik. Ibnelik. Bunları güzel gösterme ve oral anlayışıda nikah dışı yaşamda pazarlama pezevenklik.

Bunlar õküz inek kadar da olamıyorlar. Onların nesil devamı ve zevk dotukkarını yaşayamıyorlar. Bir öküz, bir öküze bir inek, bir ineğe kınalı inek gibi bakmıyor. Bir öküz bir öküze karşı yüreği davul gibi çalıp heyecanla soluklanmıyor. Yaratılışlarına isyan etmiyor. Buzağılarının nesillerinin devamının zevkini huzurunu yaşıyorlar. Bunlar öküz inek kadarda mı bir aklı selime sahip değiller.

İnsan bu.

Dünya ahiretin tarlası. Herkesin tercih hakkı tabiii. Hakkı da.

Din kardeşi değiliz anladık. İnsan kardeşiniz olarakta durumunuza üzülüyoruz da.

Erkek erkeğe, kadın kadına evliliğe dediğiniz beraberliğe bizi zorlanayın.

Erkek erkeğe, kadın kadına çocuklarınızı yapın . Kendi çocuklarınızı eğitin. Bizim çocuklarımıza. Nikah üzere aile anlayışımıza karışmayın nasıl isterseniz öyle yaşayın. Müslüman mahallede salyongoz satmayın.

Tecihiniz sizin olsun. Bizim içimizde değil kendi içinizde anlayışınızda yaşayın. Bize bulaşmayın. Bir iş yapıyorsanız ücretinizi alın. Amak kendi inancınıza bizi zorlamayın. Anladık çocuk yapamıyorsunuz. Çocuk yapmamayıda eğitim, fakirlik, rahatlık kılıfıyla gençlerimize aşılamayı ve size benzetmeyi istiyorsunuz. Çocuk doğurabilmenin çok güzel, gerekli ve zaruret olduğu bilincimizi kırmak istiyorsunuz da. Çocuklarımıza karışmayın.

Onları elimizden alıp kendinize köle yspmayın. Bizim özgürlük alanımıza olan. Psikolojik, sosyolojik baskılaraınızı kabul etmez direnirsek. Güya LGBT anlayışı, Kanunlaştırma yoluyla şiddet çalışması yapmayın. İstanbul sözleşmesi, kadın hakkı. Kadına şiddet, çocuk hakkı teraneleriyle. Ailemize dokunmayın. Kendi çocuğunuzu kendiniz yapın. Çocukkarımızı elimizden alıp kendinize köle yapmayın. Zihinlerini işgal edp bulandırnayın.

Kendi anlayışınızı dayatıp toplumda haset, fitne, fesat, huzursuzluk yaratmayın. Bunları, sadetlide, iyili merallide. Altilı, dokuzlu, onbirli her ne idüğü belirsizlikliği sinsiliğide bir masa ittifakta olsa milletin yakasını bırakın. İmanına inancına ailesine geleceğine dokunmayın. Kendi dünyanızda içinizde. İsyanımı, özerkliğimi, LGBT seviciliği, ibneliği mi, istemezükćülüğü mü yıkıcılığı mı her neyse yaşayın. Bu millete bulaşmayın.

Tercihinizle ilgili üzgünlüğümüz var ama size bir sıkıntımız yok.

İnsanı merkeze almakla. İman ilkeleri doğrultusunda insanı yaşatnak insanca yaşamak ayrı şeyler. Ayrı iman anlayışları. Daha açık,

Çocuksuzluğunuzu çocuklarımızı kandırıp gasbedip satarak  vs. Ihtiyacınızı gidermeyin.

Bazıları diyorlar ki erkek erkeğe nasıl çocuk yapsınlar . Onlara yazık değilmi. Çocuklarınızdan bir kısmını onlara vermezseniz. Onlarda çocuk hakları eğitim, yokdulluk gibi farklı yollarla da olsa sizden almalarını anlanak gerekmez mi?  Bir soru işte.

Ek. Yoğur. Doğur. İbnelere, sevicilere çocuğunu kaptır. Geç bunları, harkes tercihinin karşılığını yaşar.

Ögrendiğimize göre

Sizin dininiz size bizim dinimiz bize. Allahın emri peygamberin kavli hür irade ile nikah anlayışlı.

Ailemize dokunmayın. Müslüman mahallede salyangoz da satmayın. Bizi köleleştirmeye uğraşmayın.

Kendi içinizde kendi dünyanızda ne yaşarsanız yaşayın. Millete memlekete bulaşmayın.

Allah bizleri, iyilerle karşılaştırsın. Hakkı hak bilip, hak yolda daim edenlerden etsin . İnşaallah.

 

Mehmet Ali TURHAL

03 Nisan 2023 / SAKARYA