GÜYA RAHAT EDECEKLER YA | GÜYA RAHAT EDECEKLER YA

GÜYA RAHAT EDECEKLER YA

 GÜYA RAHAT EDECEKLER YA

    Bir hikayedir anlatılır. Farklı yerlerde farklı versiyonlarla.

İlavelerle, çıkarımlarla anlatılır.

    Hikayedir bu ya.Aslan güya anlaşmaya yanaşmış.

    Şu güçlü kendini beğenmiş varya. Sizede zarar veriyor kendini birşey sanıyor.

Hem sizi tehlikeye atıyor hemde akıllı. Kocaman, hakkından fazlasını da yiyor. En güzel  otları da o yiyor. En gölgede yatıyor. Kendini ne sanıyor. Bir sürü kafa karıştırıcı  şöylem işte. Astığjı aştık kaçtığı kastık tek adam diktatör söylemleri gibi birşeyler işte.

Onu bize veriim hem siz rahatlayın hemde bizim karnımız doysun. Yoksa hepiniz çok zarar görüyorsunuz. Siz akıllı olun kurtulun. Bize verin rahat edin.

    Güya rahat edecekler ya.

Hemde kurtulacaklar. Güya çok yiyecek rahat yerde uyuyacaklar ya. En güçlüleri sarı öküzü veriyorlar.

    Tabi ben diyeyim bir sen de iki gün rahatlar güya. Hem onurlarını hem de en güçlülerini kaybettiler.

    Aslan bu acıkıyorlar tabi. Şu koca alaı öküzü de istiyoruz diyor. Mısın kırın rahat düşkünü akılsızlar gurubu  baskısı işte onuda veriyorlar. Bir iki gün demiyor yine geliyor aslan.

    Ama artık sürünün gücü kalmamıştır. Tuttuğunu götürüyorlar. Artık ne güvenlikleri ne de otlakları var.

Sen de Filistin Suriye ben diyeyim Iırak Ukrayna. Ne Saddam kaldı ne Kaddafi. Hatırlayan bile yok.

    Sürü toplamış. Nerede hata ettik, ne zaman yanlış yaptık. Demişler. Karar vermişler.

    Aslana güvendik. Güvenligimizden vazgeçtik.

Rahatımız için güya en güçlümüzü çıkarımız için feda ettik. Birbirimize düştük.

Biz ilk sarı öküzü verdiğimizde kaybettik.

    Yeni bir karar almışlar.

Aza razı olacağız. Gücümüz azaldı otlaktan biraz uzaklaşıp zorluğa katlanıp daha güvenli sarp yerde otlayacağız.

Birlik olacağız asla bir daha sarı öküz hatasına düşmeyeceğiz.

    Ne olmuş.

Sürü birlik olunca aslanlar aç kalmış. Güvenliklerini artıran sürüye de saldıramamışlar.

Aslanlar acıkdıkça ğüçleri düşmüş. Kızgınlıkları artmış. Açlık bu işte. Önce sinirlenmişler sonra birbirlerine düşmüşler. Birbirlerini yemişler. Tıpkı batı kafalıları koranada birbirlerinin maske sevkiyatlarına el koydukları gibi. Sığır sürüsüde rahat etmiş. Çoğalmış. Otlaklarına dönmüşler.

     Eee ne yani.

Bu batılılar varya fitne için.

Oryantalist din alimleri yetiştirdiler. Eksik bilgimizden faydalanıp. İçimizden güya din adamı güya sivil toplum kuruluş  gönüllülerini havuç-sopa oyunları ile nice insanımızı kullandılar.

İnançlarımıza dinimize hayat anlayışımıza saldırdılar. Mühendislerimiz öldü. Akademisyen bilim kadını biyolojik silahlar üzerine çalışma yapan afiyet sıddıki 'yi kaçırdılar. İşkence ettiler hapsettiler. Kinleri bitmiyor. Doymuyorlar. Nice nice sarı öküzler istiyorlar.

    Kafamızı karıştırdılar. Korkuttular. Sanki korkunun ecele faydası varmış gibi. Birbirimize düşürdüler. Kın, fitne tohumlarını ektiler. Ekonomik sosyal bilimum sivri alet ve teçhizatla bu kin tohumunu çatlattılar büyüttüler. Üstümüze boca ettiler.

    İkinci Abdülhamidi batının beslemeleri ile hallettiler. 

    Hiçbirşey üretmeden rahata düşkünlük ve batı yalakalığının prim yaptığı müslümana zulmün ödüllendirildiği zamanda Menderesi astılar. Otopside görüldü ki Özalı zehirlediler.

Erbakanı postmodern darbe ile indirdiler.

Başörtülü vekil Merve Kavakçıyı vekillikten ettiler.

    Annem nenem teyzem başörtülü idi. Vesair arkasından

birde. Biz müslüman değil miyiz demezler mi. Şık bir kıyafet ve güya başörtü taktırdıkları kadınlara LGBT puropoğandası yaptırmazlar mı. Halil hocaya karşı tavırlara bakalım.

Sanırsınki batının  taşöreni yardakçısı değil dinini yaşayıp öğrenmeye çalışan insanlar.
Sanki dini bir hassasiyetleri varda fetva alıyorlar veriyorlar. Ardındanda küfrede ede saldırıyorlar.

    Size ne kardeşim.hoca bizim vaiz, bizim. Biz dinliyoruz biz seviyoruz. Marksını oku, maymununu araştır, cekeromu cehevomu nedir onları kahraman bil taklit et

dinle. Hocalarımızı serbest bırakın. Size ne.  Ezan bizim ayasofya bizim. Vaiz bizim imam bizim, oğlan bizim kız bizim. Düğünde bizim. düğünümüzden sana ne size ne.

Vaiz bunu demiş. İmam cemaatine yağmış gürlemiş.

Sana ne. Cemaat biziz.

    Merve Kayakçının  vekilliğini  alındı şimdi de tercumanlık yapan kızını istiyorsunuz. Ne kadar açgözlü ne kadar sorumsuzluk. Sarı öküzleri almaya doymuyormusunuz.

    Batı doymaz bilıyoruz. Ama bu tavırlarınızın  millete memlekete size bir hayırı yok görmüyormüsünüz.

    Anlaşıldı kininizi büyümüş o kadar büyümüş ki ne millet ne memleket hiçbir şey görmüyorsunuz. Gözünüz ne bürümüşse bürümüş. İlla reisi istiyoruz diyorsunuz.

    Halil hoca,  başörtülü tercüman kız bahane halk demeniz demokrasi demeniz güzel gizlenme, İslam düşmanlığını, reis kininiz Arkasına saklanma, LGBT sevdanız  bölücülere aşkınız şahane.

    Biliyormusunuz ben size kızmıyorum. İşinizi yapıyorsunuz. Asıl eleştiriyoruz,  hatayı doğru yolu gösteriyoruz, vs. Kılıfı altında hergün müslüman horllayan gavuru gavur dememek lazım diyen milletini bir türlü sevemeyen tipler var ya.

    Güya merhametli güya yardımsever narsist egoist, kendini beğenmiş kibir abidesi menfaatçi  bilgiç kendinden menkul tipler. Onlara kızıyorum.

    Hayır hayır zavallılıklarına üzülüyorum.

    Öyle sanıyorum öyle görüyorum ki mukadderat milletten yana müslümandan yana. Elbette toplumun birlik beraberliği gayreti gönlü duası rabbin yardımını cezbediyor. Reisi, hocamızı, başörtülü tercüman kızımızı halktan koparamıyorsunuz.

    Bakın ;

Elhamdülillah müslümanım.

Yaradandan ötürü

İnsanları ( müslüman veya kafir)  hepsini, hayvanatı, nebatatı, taşı toprağı, ışığı karanlığı yaradandan ötürü yarattıklarını seven biri olarak söylüyorum.

    Mukadderat farklı seyrediyor gibi.

    Menderes kuzu gibi asıldı. Sonra daha dirayetli Özal geldi. O gönderildi. Nazik kibar  başarılı darbeye daha fazla direnebilen Erbakan geldi. O gitti azametli  vakarlı merhametli dik duran ama dillenmeyen, Allahtan başkasına boyun eğmem diyen. Tüm dünyaya hitap edebilen Erdoğan geldi.

    Kindar gözü dönmüşler. Gözü doymak bilmeyen azmışlara. Varlıktan şımarmış, fakirrin hakkını gözetmeyen. Varlıktan sarhoş olmuşlara söylüyorum.

    Rabbimizin çok sıfatı var. Merhamet sıfatı Erdoğan da tecelli ediyor. Öyle görünüyor.

Kıymetini bilirsek sonrasında rahman ve rahim sıfatının tecellisi bir başkan gelebilir. Kıymetini bilmez haketmediği şekilde kinle nefretle indirilmeye kalkılırsa Allah bize acısın eli sopalı kahhar isminin tecellisi olarak bu kindar ve azmışları haddini bildirecek eli sopalı bir kişi gelebilir. O zaman sizin için iş işten geçmiş olur.

    Gidişat islamın aydınlığından müslümanların galebesinden yana görünüyor.

    Birlik beraberliğimizi bozmayalım. Kimseyi horlamadan birbirimizi sevelim.

Batının ekonomik sosyal siyasal  askeri vs.  baskılarına boyun eğmeyelim. Dinimizi şahsı çabalarımızla birlikte  okullarımızdan, diyenetten örenelim. Oyunlarını görelim.  Şu güzel ülkemize yazık etmeyelim. Ağız tadımızı bozmayalım.

 

Mehmet Ali TURHAL

2022  /  Sakarya