ERZURUM Atatürk Üniversitesi mezunları 2010 MALATYA(Güzelyurt) buluşması | 2010 MALATYA BULUŞMASI (M.K.oğlu)

2010 MALATYA BULUŞMASI (M.K.oğlu)

2010 Malatya Güzelyurt Buluşması

Erzurum Atatürk Üniversitesi mezunları 2010 buluşması MALATYA'nın Güzelyurt ilçesinde gerçekleşmiştir.Toplantının organizatörlüğünü Abdullah polat,Prof İbrahim gezer, ve arkadaşları üstlenlenmişlerdir.
Atatürk Üniversitesi mezunları 2010 YILI MALATYA Buluşması izlenimlerim
Atatürk üniversitesi mezunları 2010 yılı buluşması, 18 temmuz pazar günü MALATYA'da büyük bir coşku ile kutlandı.
Malatya Güzelyurt ilçesi Kapulluk şelale tesislerinde icra edilen program son derece kaliteli hazırlanıp uygulanmıştır.Gerek ikramları ile ve gerekse program içeriği ile misafirleri mest etmişlerdir. Hocalarımızdan Prof.İhsan Süreyya Sırma ve Prof.Veli beyin katılımları toplantıya ayrı bir renk katmıştır.
Devlet bakanı Hayati Yazıcı,Malatya Valisi ,Malatya Büyükşehir Belediye başkanı ile beraber Cumhurbaşkanı danışmanı Ahmet Ertürk'ün şeref vermeleri misafirleri oldukça memnun etmiştir.Her nekadar İhsan hocamızın panel için zamanlama yetersizliğini arzetesede yinede oldukça faydalı bir panel gerçekleşmiştir. Bu arada Selahattin Aydar arkadaşımızın espirili fıkraları katılımcıları gülmekten kırıp geçirmiştir. Gelecek seneki programa sahiplenmeye istek artışı bu toplantıların ne kadar önemli olduğunun açıkça ispatı olmuştur.Böylece Kırıkkale belediye başkanı Veli Korkmazınısrarlı talepleri sonucu yapılan oylamada gelecek yılın toplantısının Kırıkkaledeyapılamasına karar verilmiştir