NECMETTİN ÖZDEMİR VEFAT ETMİŞTİR | NECMETTİN ÖZDEMİR SİROZ HASTALIĞINDAN VEFAT ETMİŞTİR

NECMETTİN ÖZDEMİR SİROZ HASTALIĞINDAN VEFAT ETMİŞTİR

Aynı sınıfta her daim birlikte olduğumuz Necmeddin ÖZDEMİR, Bendeniz, Hüseyin ALTINDİŞ ve oturan Hüseyin ÖREM. (Bu fotoğraflar MTTB 1975 Karadeniz gezisinden)

 Necmettin Özdemirin Cenazesi Yarın(23 Ocak Çarşamba günü Öğlen Namazını Müteakib POLATLI MERKEZ ÇARŞI CAMİİNden Kaldırılacaktır. Tüm Arkadaşlara Duyurulur.

ACI BİR KAYIP

Erzurum Fen fakültesi 1977 Matematik bölümü Mezunu, Can Dostum,  sınıf ve dava arkadaşım, (Polatlı ve Sinop Eski Milli Eğitim müdürü)  Necmeddin ÖZDEMİR kardeşim Hakkın Rahmetine kavuşmuştur.  Rabbimden Gani, Gani Rahmet diler, Ailesine, ve tüm sevenlerine sabrr-ı  Cemil Niyaz ederim.  Ailesinin ve Caimiamız başı sağolsun.

Necmeddin  kardeşim, 1952 Polatlı doğumlu olup, İ:H:L. Mezunudur. Üniversiteye girmeden önce bir müddet imamlık yapmıştır.  Samimi, dürüst, her zaman güleç insan canlı bir kardeşimizdi.

Son yıllarda Siroz hastalığına yakalanmış, bir yıla yakındırda karaciğer nakli bekledikten sonra, iki ay kadar önce Ankara İbni Sinada  karaciğer nakli yapıldı fakat bu sefer, böbrekleri iflas etmişti. Ameliyat sonrası enfoksiyonda geçirince girdiği komadan çıkamıyarak hakka yürüdü. En son Kayseri buluşmasına gelmiş aramızda bulunmuştu.

 

Ruhu için, EL FATİHA….