Edebiyatçı, Yazar MUZAFFER DOĞAN Amasya da konferans verdi | MUZAFFER DOĞAN AMASYA DA İDİ

MUZAFFER DOĞAN AMASYA DA İDİ

İstanbul Bahçelievler Belediyesi eski başkanı, Eğitimci ve  Edebiyatçı yazar Muzaffer Doğan Amasya İlinde bir dizi konferans verdi

İstanbul Bahçelievler Belediyesi eski başkanı, Eğitimci ve Edebiyatçı yazar Muzaffer Doğan Amasya İlinde bir dizi konferans verdi.

Erzurum Üniversiteleri Mttb Camiası Derneği yönetim kurulu üyesi, Eğitimci Yazar Muzaffer DOĞAN 23- 24 Ekim 2017 tarihlerinde AMASYA’da İsmail Ayan’ın davetlisi olarak bir dizi konferans verdi.

Amasya TÜGVA davetlisi olarak Amasya’ya gelen Muzaffer Doğan Amasya Belediye Başkanı Sayın Cafer Özdemir beyi ziyaret etti.

Amasya Bülbül Hatun Anadolu Kız İmam Hatip Lisesinde Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK ve İmam hatip Nesli konulu Konferans verdi. Aynı gün öğleden sonra Amasya Üniversitesi Kongre ve konferans Salonunda Üniversiteli gençlere Üstad Necip Fazıl ve düşüncesi Konulu konferans verdi.

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr SayınMetin Orbay’ı ziyaretten sonra Akşam Büyük Doğu Ocakları teşkilatıyla yemekte bir araya gelen Muzaffer Doğan ertesi günü Amasya Merzifon İmam Hatip Lisesinde sabah bir konferans verdikten sonra Öğleden sonra da Amasya Türk Telekom Anadolu Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunda Üstad Necip Fazıl ve İmam Hatip Nesli Konulu konferans verdi.

Belediye Başkanı Sayın Cafer Özdemir’le akşam yemeğinden sonra TÜGVA yurdunda konferans veren Muzaffer Doğan ertesi günü Amasya Valisi Sayın Dr Osman VAROL beyi ziyaret etti.

Tüm bu etkinliklerde kendisine Amasya İl Afet ve Acil Durum Şube Müdürü ve derneğimizin üyesi İsmail Ayan ile Amasya Milli eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü ve İmam Hatip Okulları Platformu sekreteri Bilal Eken refakat etti.

Bu güzel hizmetlerinden dolayı büyük dava adamı sayın Muzaffer Doğan beye teşekkürlerimizi sunar hizmetlerinin devamı için duacısı oluruz. 24/10/2017 İsmail Ayan