TELEVİZYONDA FIRSAT BULDUKÇA | TELEVİZYONDA FIRSAT BULDUKÇA

TELEVİZYONDA FIRSAT BULDUKÇA

 TELEVİZYONDA FIRSAT BULDUKÇA

Televizyonda fırsat buldukça ve vaktim oldukça tarihi dizileri seyretmeye çalışıyorum. Görüyorum ki, Hazreti Adem ve Hazreti Havva’yı Fesada sürükleyen İblis adlı şeytan Adem ile Havva’nın cennetten kovulmasına sebep olmakla yetinmeyip, onları yeryüzüne gitmelerine sebep oldum dedikten sonra da İblisliğini yapmaya devam ediyor. Ve öyle görünüyor ki, kıyamete kadar da devam edecek.

Habil’le  kabil mücadelesi; haklı ile haksızın mücadelesi, zalimle mazlumun Savaşı, haçlı ile hilalin mücadelesi. İlk günkünden daha şiddetli, daha hızlı devam ediyor, fakat enteresan olan ve beni çok üzen kendi küfrünü, düşmanlığını gizlemeyen İslam düşmanı, Türk düşmanı, Türk milletinin birlik ve beraberliğine karşı koyması, birlik mücadelesi veren müslümanların bir ümmet sancağı altında toplanmasını istemeyen kafir ve ehli kitap değil , içimizdekilerin nefsi menfaatleri, makam hırsları ve şeytanla olan işbirlikleri neticesinde geçmiş İslam devletlerine zarar verdikleri gibi ve İslam’ın yeryüzünde hakimiyekini inkıtaya uğraması noktasında ellerinden gelen hainlikleri yaptıkları gibi bugün de ister Türkiye cumhuriyeti devletinde olsun isterse Türk devletlerde olsun, adı Müslüman olan beylik, Şeriat ve küçük küçük İslam devletlerinde olsun bu hainlik haçlı sevdası, kölelik ruhu devam etmektedir. Biz Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan Müslümanlar olarak öncelikle vatanımızı tüm tehlikelerden siyasi entrikalardan ve Avrupa mandalcılığından korumak ve kollamakla görevliyiz. Hiç bir ferdimiz, “ ben tek başıma ne yapabilirim” deme hakkına sahip değildir. Çünkü atalarımız şöyle buyurmuşlar” bir mıh bir Nalı, bir nal bir ayağı, bir ayak bir atı, bir at bir süvariyi, bir süvari ise bir orduyu, bir ordu ise ülkeyi esaretten kurtarır.” Şu anda ülkemizde öyle bir kriz yaratılmaktadır ki, sanki Avrupa ülkelerindeki marketlerdeki boşluk.elektrik, su ve doğalgazdaki kriz, havaalanlarındaki sorunlar Avrupa ülkelerinde  değil de Türkiye Cumhuriyeti’nde yani ülkemizde olmaktadır. Oysa ki, Elhamdülillah hükümetin gayretleri ile dünya son üç yıldır değişik sebeplerle girdiği ekonomik krizden en az etkilenerek atlatmaktadır, fakat içimizdeki cüzdan, mide düşkünleri ile Türkiye Cumhuriyeti’nde siyasi, sivil toplum örgütü,kamu kuruluşlarında ve diğer yerlerde görev yapan gerçek gafil ve hainler ülkeyi bitti, yok oldu, ölmek üzere göstererek mevcut hükümeti düşürüp ülkemizi dış ve iç güçlere peşkeş çekmektedirler, Hiç bir Müslüman kardeşim ve ülkesini seven ister dindar olsun ister solcu olsun ister ateist olsun, kim olursa olsun bilhassa bu iç düşmanlara fırsat vermemelidir. seçimlerden sonra pişmanlığın kâr etmeyeceğini, günümüzdeki Rusya ve Ukrayna Savaşı, geçmiş tarihlerdeki Türk devletleri ile Sırp Ermeni savaşlarını düşünmemiz ve örnek almamız lazım. Ey Müslüman kardeşim, vatan için,aile için din için, inançlı bir nesil için mücadele nedir? Sonuçta şehitlik nedir? onu çok iyi okuyup öğrenmemiz ve hayata geçirmemiz gerekir.

Tüm sınırlarınızda karadan, havadan ve denizden kahraman askerlerimiz,hükümetin tüm güçleri ile işbirliği yaparak istikbalimiz, istiklalimiz hürriyetimiz ve bölünmez bütünlüğümüz için mücadele ederken ülke içindeki ister siyasi güçlerin isterse sivil toplum örgütlerinin,cebinden ve midesinden başka bir şey düşünmeyen vatan, millet bayrak,din, devlet ve dirlik kavramlarını bilmeyen, gaflet içerisindeki hainlerin ihaneti en az dış düşmanlar kadar tehlikelidir.

Ülkemizin sınırları, yedi Düvel denen haçlı ülkeleriyle sarılmış, tarihe gömdük zannettikleri İslam ruhunu tekrar diriltmemek için mücadele ediyorlar. Biz mücadele eder birlik ve beraberlik içerisinde tüm düşmanlara göğüs gerersek Allahın yardımıyla galibiyet inananların olacaktır.

Hükümet değişikleri, genellikle ülkelerin idaresinde iktidarın eksik bıraktığını, göremediğini veya gaflette olduğu zamanlarda hükümet değişiklikleri, o ülke için faydalı olabilir.Ancak Türkiye cumhuriyeti’ndeki iktidar ve hükümet değişikliği bundan daha ziyade rejim değişikliği. Ülkenin -Allah korusun parçalanması Avrupa’ya manda yapılması gafletedir.-2023 seçimlerine de Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşayan dini, dili ve ırkı ne olursa olsun, bağımsızlığını,vatanının birliğini, hürriyeti ve istiklalini seven hiçbir vatandaşın böyle bir değişikliğe izin vermeyeceğini ümit ediyorum Rabbime yalvarıyorum ki, “Ya Rabbi İslam ümmetini zilletten izzete, mazlumiyetten muzafferiyete ulaştır, bizleri de onun hadimi ve askerleri yap. Sana kul, Habibine Ümmet olarak, yeryüzünde adım Müslüman olarak yaşamamızı nasip eyle. Huzuruna da şehit olarak çıkmamızı lütfeyle

 Âminnn

Ahmet Sait YURTSEVEN